Gastenboek

10.06.2018
09:32:47

email.png machine.png 
Joeri 
Gordels en Stijn,
Zoals ieder jaar weer top,
Het hartelijk ontvangst,lekker eten,en de rust........
We komen al verschillende jaren,en die traditie gaan we zeker in ere houden.
Met oprechte groeten.
Joeri&marleen. 

06.06.2018
10:00:25

email.png machine.png 
Herrygers francois 
Beste Goedele Stein en kids
Bedankt voor het warme onthaal en de fantastische tijd die we hebben mogen doorbrengen in uw B&B een prachtige lokatie en accomodatie het beste van het beste alles tip top in orde zeer lekker uitgebreid ontbijt op een zonnig terras rust rust en nig eens rust in een zeer mooi kader voor ons een tien op tien niet te verbeteren doe zo voort en wij komen ZEKER terug naar deze fantastische B&B een dikke aanrader voor diegene die van rust en mooie natuur houden een betere ga je niet vinden TOP TOP TOP en niet te vergeten onze hondjes hebben het hier ook zeer goed naar hun zin gehad ze willen blijven hier zo te zien
Kathy Francois en de woefkes
smileysmileysmileysmileysmiley 

30.05.2018
09:47:27

email.png machine.png 
Goedele Tack 
Dag Stein en Goedele,
Reeds voor de derde keer hebben wij bij jullie gelogeerd. We hebben terug mogen genieten van jullie gastvrijheid, de prachtige omgeving, de wandelingen, de rust en jullie heerlijke ontbijt. Het is al thuis komen. De Eekhoorn is een toffe kamer met haardvuur en daardoor heel gezellig. Lieven heeft tevens heel hard genoten van zijn fietstocht met de plaatselijke fietsclub smiley Wij komen zeker nog terug ...
Groeten van Lieven en Goedele 

08.05.2018
17:34:19

email.png machine.png 
Vera Egges 
Voor onze meivakantie dit jaar wilden wij graag: rust, natuur en een fijne, knusse plek om een paar daagjes lekker samen te kunnen zijn.
Al snel kwamen we online deze leuke B&B tegen en we waren gelijk verkocht. Wij kozen ervoor om het houten huisje genaamd 'De Buizerd' te boeken en wat een geluksvogels zijn wij dat wij hier een paar dagen van hebben mogen genieten.
Allereerst ligt de B&B in een prachtige omgeving. Het uitzicht is overal even mooi! Het voelt alsof je op vakantie bent in een mooi schilderij. Verder was onze ontvangst heel hartelijk. Goedele had alle tijd voor ons en ze maakte ons wegwijs in het huisje. Een huisje dat naast ontzettend romantisch ook heel luxe is. Slapen in een heerlijk bed onder de sterrenhemel, douchen onder een heerlijke regendouche, koken in een fijne keuken die van alle gemakken is voorzien en het huisje opwarmen met ons eigen houtkacheltje dat super werkte.
Wij hadden ons geen fijnere plek kunnen wensen om onze meivakantie door te brengen!
En voor mooie wandelroutes of tips voor leuke dagjes weg kun je ook bij Goedele en Stein terecht. Ook hiervoor wordt alle tijd genomen en denken ze graag met je mee! In de omgeving zijn, zo hebben wij ondervonden, veel mooie plekken te ontdekken. Ga vooral ook een mooie avondwandeling maken, is mijn tip. Als u geluk heeft, treft u net als ons onderweg een ijskar en kunt u na de wandeling weer genieten van de fijne sfeer in de B&B.
En! Neem een fijn boek mee. De ligbedjes bij de zwemvijver liggen heerlijk en het uitzicht is er prachtig.
Goedele en Stein mogen apetrots zijn op de geweldige plek die zij gebouwd hebben en nu met overduidekijk veel liefde en zorg onderhouden.
Ik hoop dat u net als wij een een paar heerlijke dagen in Heyd gaat beleven om vervolgens met een mooie herinnering aan die tijd daar weer uitgerust naar huis te keren.
Hartelijke groetjes!
Frank en Vera
 

06.05.2018
08:16:43

email.png machine.png 
Cynthia - Erik - Philip - Els 
Zoals vorig jaar weer alles dik in orde. Het is bij jullie altijd een beetje thuis komen. Het onthaal is zeer hartelijk en oprecht. De kamers zijn gezellig en het eten is er uitgebreid en lekker. Verzorgde tuin en mooie omgeving.
We hebben alle 4 een fantastisch weekend achter de rug. Bedankt Goedele en Stein en tot .... 

1   2   3   4   . . .   End
« prev top next »

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login